Kokonaisvaltainen kuntoutus tuki- ja liikuntaelinongelmiin Seinäjoelta

Fysioterapeuttimme ovat erilaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutuksen sekä ongelmien ratkomisen asiantuntijoita. Parhaat tulokset meillä kuntoutumisessa sekä liikkeen kehittämisessä syntyvät asiantuntevan fysioterapeuttimme sekä asiakkaan oman parantumishalun ja aktiivisuuden tuloksena. Suunnittelemme jokaisen kuntoutuksen yksilöllisesti asiakkaan kanssa. 

Askelklinikka nostaa askelta ja antaa vauhtia kuntoutumiseen

Me refleksissä haluamme kuntouttaa asiakkaamme ripeästi ja kestävästi liikkumaan ja aktiiviseen elämään. Jokaiselle tuki- ja liikuntaelinongelmalle löytyy oma erikoisuutensa, kuten alaraajaongelmien hoitoon keskittyvä askelklinikkamme. Käytämme alaraajaongelmien hoitoon monopuolisesti fysioterapiamuotoja ja räätälöimme toimintatavat jokaisen kuntoutustavoitteen mukaiseksi. Valmistamme ammattitaidolla myös ortoosit eli juuri asiakkaan jalan mukaan muotoillut tukipohjalliset, jotka ovat tärkeä tekijä liikuntakyvyn kehittämisessä, palauttamisessa sekä ylläpitämisessä. 

Varaa aika askelklinikalle!

Kokonaisvaltaiset tuki- ja liikuntaelinongelmien kuntoutukset

Monipuolisiin asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitäviin palveluihin kuuluvat: 

  • Askelklinikka
  • Tukipohjallisten valmistus
  • Kuntoutus
  • Leikkausta edeltävä ja leikkauksen jälkeinen kuntoutus
  • Alaraajaongelmien korjaus
  • Urheilufysioterapia
  • Tuki- ja liikuntaelinfysioterapia 

Tavoitteenamme on lisäksi löytää jokaiselle asiakkaalle sopiva liikuntamuoto, joka tukee kuntoutusta.

Pidetään kunnossa - ammattitaitoisesti! 

Me Refeleksissä hoidamme tuloksellisesti ja korkealla asiakastyytyväisyydellä erilaisia tuki- ja liikuntaelinten kipu- ja turvotustiloja. Askelklinikkamme palvelee jalkoihin keskittyvissä ongelmissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää, me palvelemme!

Askelklinikat.fi

Haluaisitko nauttia liikkumisesta?

Jätä yhteystietosi, me otamme Sinuun yhteyttä. Selvitetään yhdessä minkälaisella fysioterapialla voisimme yhdessä palauttaa sinulle liikkumisen ilon, kuntouttaa tai ylläpitää nykyistä tilaa!